logo-best-duurzaam

Meedoen aan Zonnepark Welschap kan nog steeds

Schrijf je nu in voor een van de informatiebijeenkomsten

In de afgelopen maanden is er erg hard gewerkt aan de bouw van Zonnepark Welschap. De complete constructie is gereed en alle 11.040 zonnepanelen zijn geïnstalleerd. De bouw van het park is nagenoeg afgerond, het wachten is nu op de aansluiting op het stroomnet door Enexis, hetgeen voor tweede helft van maart gepland staat. Als u langs vliegbasis Eindhoven rijdt, richting Veldhoven, kunt u het zonnepark mooi zien liggen!

Meer dan 700 huishoudens nemen al deel aan Coöperatie Zonnepark Welschap. Het merendeel van de zonnepanelen is verkocht. Er is echter nog een aantal panelen beschikbaar, u kunt dus nog steeds deelnemen aan Zonnepark Welschap!

Dit is vooral gunstig als u geen zonnepanelen op eigen dak kunt of wilt leggen. Bijvoorbeeld als u in een huurhuis of appartement woont, of als u teveel schaduw op uw eigen dak heeft. 

Op www.zonneparkwelschap.nl vindt u alle informatie over het zonnepark. Voor iedereen die interesse heeft in Zonnepark Welschap en graag meer informatie wil hebben of met vragen zit, organiseren we binnenkort 2 informatiebijeenkomsten:


Op donderdag 21 februari in de Raadzaal van de gemeente Veldhoven, voor inwoners van Veldhoven en Best,

19.15 – 21.00 uur

Aanmelding is verplicht i.v.m. de organisatie, via deze link.


Op zaterdag 23 februari op Vliegbasis Eindhoven, voor inwoners van alle deelnemende postcodegebieden van omliggende gemeenten

Twee sessies: 10.00 – 11.30 uur en 11.30 – 13.00 uur

Aanmelding verplicht i.v.m. organisatie, via www.zonneparkwelschap.nl

Tijdens de informatie bijeenkomsten wordt deelname aan Zonnepark Welschap toegelicht en kunt u natuurlijk vragen stellen. We laten u zien dat de terugverdientijd op de investering in het zonnepark vergelijkbaar is met zonnepanelen op eigen dak. En dat het nog steeds gunstig is om deel te nemen aan Zonnepark Welschap, ondanks de veranderingen in energieprijzen. De regering heeft namelijk in het recente klimaatakkoord opgenomen dat de investeringszekerheid in postcoderoosprojecten wordt gewaarborgd.

Op www.zonneparkwelschap.nl. vindt u ook het Welschap Weblog met foto’s van de bouw van het park.

We hopen u te zien op één van onze informatiebijeenkomsten!

Met zonnige groet, Coöperatie Zonnepark Welschap, Best Duurzaam en Veldhoven Duurzaam